Du kan gøre en forskel

Did you know, that for 100$ we can help a woman and her family with a microloan, and teaching and support through 1 year, so she can establish a business to sustain her family with food, clothes, school etc. for her family - for years to come.

This year we help 15 families, but we can help more, if you help us. A gift can even help more families for several years, as most of the money are paid back by the women.

Maybe you or together with your family could help a woman and her family in Zambia to a better life - write us and hear more, og support via http://dreamfactoryzambia.org/buyantanshi - here you can read more about the project.

 

Vidste du, at for kun 650 kr. kan vi hjælpe en kvinde og hendes familie til mikrolån og undervisning og hjælp gennem 1 år, så hun kan få en forretning op at stå og tjene til mad, tøj, skolegang mv. for hendes familie - i mange år fremad.

I år hjælper vi 15 familier, men vi kan hjælpe flere, hvis du vil hjælpe os. En gave kan endda hjælpe flere familier over flere år, da de fleste penge betales tilbage af kvinderne.

Måske kunne du selv eller sammen med din familie hjælpe en kvinde og hendes familie i Zambia til et bedre liv - skriv til os og hør mere, eller støt via  http://dreamfactoryzambia.org/buyantanshi - her kan du også læse mere om projektet.