Anbefaling fra volontører. Recommendations from volunteers

Julie og Louise (Volontører 2017)  

Julie&Louise.jpg

(Read in english below!)

Er du rejselysten, og er det første gang du prøver kræfter med en længerevarende rejse, er Dream Factory det perfekte sted at starte!

Vi er to piger, som aldrig har rejst uden for Europa, og det var derfor et stort skridt, da vi valgte at rejsen skulle gå til Zambia, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt.

Folkene bag Dream factory var for os også en stor del af vores ophold. Fantastisk søde og gæstfri mennesker. De er med til at man aldrig føler sig alene eller utryg, da der altid er nogen omkring dig, som man kan spørge til råds eller bare snakke med.

Vi valgte denne slags rejse, da vi ønskede at gøre en forskel. Og det er helt klart også den følelse vi sidder tilbage med efter opholdet.

Vi skulle bl.a. besøge et børnehjem, hvor vi fik en velkomst vi sent vil glemme. Da porten til børnehjemmet blev åbnet, og det første du så var en lille pige, der kom løbende hen til bilen, åbnede din dør, smilede i hele hovedet og lignede en der nærmest ikke kunne være i sin krop bare af begejstring, hvorefter hun rakte sin hånd ud efter din. Allerede dér fik vi følelsen af at have gjort en forskel. Man finder meget hurtigt ud af, hvor stor pris de sætter på de små ting i livet. Det eneste de behøver, er egentlig blot dit selskab, hvilket efterlader en tilbage med en fantastisk følelse indeni.

Dette er blot en ud af mange oplevelser, som vi har fået takket være Dream Factory.

Bedste anbefalinger fra Julie & Louise

JULIE AND LOUISE (VOLUNTEERS 2017)

If you want to travel and it is your first time going on a longer trip, Dream Factory is the perfect place to begin. We are two girls, who have never travelled outside Europe before, and it was a big step for us to decide to go to Zambia. A decision we have not regretted.

The staff in Dream Factory played a big part in our stay. Incredible nice and hospitable people, who make sure, that you never feel alone or unsafe. There are always people around you, and you can ask them anything or just talk with them.

We chose this type of travel, as we wanted to make a difference. And after our trip we very much have the feeling, that we did make a difference. For example we visited an orphanage, and received a welcome we shall never forget. When the gate to the orphanage was opened, the first thing we saw was a little girl that came running towards the car, opened the door and had a big smile on her face. She looked almost more thrilled than she could contain, and she reached for our hands. Already there we felt like we were making a difference. You realize how much they appreciate the small things in life, and all they really need is your company, and that leaves you with a great feeling inside.

This is only one out of many experiences we have had thanks to Dream Factory.

The best recommendations from Julie & Louise 

More stories from volunteers HERE